LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN
 
   

 

Arrangementen

 

Een verjaardagspartijtje met vriendjes en vriendinnetjes in de boot je verjaardag vieren. Aan de boom, op het kneeboard of direct aan de lange lijn; plezier gegarrandeerd voor jong en oud. DWS zorgt voor limonade en een verrassing voor de jarige.

Een familie uitje vader in een wetsuit, dochter start direct op haar wakeboard aan de lange lijn, zoon doet zijn eerste pogingen aan de "boom" en moeder...? die mag ook! Achteraf gezellig napraten op een terrasje met heerlijke appeltaart.

Gezellig met vriend(inn)en Na je werk nog even ontspannen; een sportieve inspanning, gezellig met elkaar in de boot genieten van de avondzon en elkaar prestaties en achteraf nog een gezellig drankje op een van de vele sfeervolle plekken die Loosdrecht rijk is

Actief met je collega's Nu eens niet vanachter dat bureau, maar gezamelijk in de boot. Samen de moeilijkheden overwinnen en je collega's leren kennen. De verschillende boten zie je varen en achteraf worden de sterke verhalen verteld bij een gezamelijke barbecue.