LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN - LOOSDRECHT - WIJDEMEREN
 
   

 

Lesmogelijkheden

 

Afhankelijk van de ervaring zijn er verschillende methoden waarin les wordt gegeven. Voor mensen zonder ervaring adviseren wij de eerste keer(en) gebruik te maken van een skiboom, een paal die aan de zijkant van de boot is bevestigd. Door het directe contact met de instructeur kunnen de aanwijzingen direct worden opgevolgd en kan men al snel de sensatie van het water onder de voeten door voelen glijden beleven.

Er wordt met uitstekend uitgeruste waterskiboten gevaren. Een in lengte verstelbare skilijn, waterski’s en de nieuwste wakeboards worden door DWS beschikbaar gesteld. Instructie en het gebruik van materiaal en boten zijn bij de lesprijs inbegrepen. De veiligheid willen wij bij deze spectaculaire vorm van de watersport niet uit het oog te verliezen. Daarom is iedere deelnemer verplicht om een wetsuit en zwemvest te dragen. De wetsuits zijn in verschillende maten beschikbaar en worden na gebruik gereinigd en te drogen gehangen. Uiteraard is ook het gebruik van de wetsuits en zwemvesten inbegrepen in de prijs.

De lessen worden gegeven van begin mei tot en met eind september.

Op de afgesproken tijd zal de skiboot aanmeren en u direct mee het water op nemen. Wanneer het de allereerste keer is zal de start worden uitgelegd en dan het water in, op weg naar de eerste waterstart aan de boom.

Wanneer u een meer ervarenere skiër bent, kunt u direct aan de lijn starten en de instructeur zal de nodige tips en trucs geven om u verder te helpen.    

Een privéles duurt ongeveer 15 tot 20 minuten per persoon. Dit lijkt kort, maar door de intensieve begeleiding zullen de minuten voorbij vliegen en zult u de voldoening van intensief gesport te hebben volledig ervaren. Deze tijd heeft de instructeur volledig voor u gereserveerd. Zorg er dus voor dat u op tijd aanwezig bent (ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les) zodat de kostbare tijd niet verloren gaat aan omkleden.

Wanneer u meerdere lessen wilt, vraag dan naar mogelijkheden van een voordeelkaart. Tevens kunnen groepslessen kunnen (per uur) worden geboekt. Hiervoor gelden eveneens speciale tarieven.